Teknisk fjernsupport

Fjernsupport giver vores supportteam mulighed for at oprette forbindelse til din computer via Internettet, se din computerskærm og bruge deres tastatur og mus til at afhjælpe eventuelle problemer, som du måtte opleve. Før du bruger fjernsupport er det vigtigt for dig at vide at vi respekterer dit privatliv og sikkerhed, og derfor behandler dine personlige oplysninger fuldt fortroligt, som anført i voresPrivatlivspolitik.

Opsætning af fjernforbindelse
  1. 1Klik på "Tilslut" knappen.
  2. 2 Klik på "Kør" i det følgende pop-up vindue.
  3. 3 Klik på "Kør" i det andet pop-up vindue.
  4. 4Kontact os og oplys det ID-nummer, der vises i vinduet Fjernsupport, til vores repræsentant.